Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusný štýlový 3 izbový byt na predaj, Komárno

Ulica: Selyeho
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám luxusne štýlovo kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt, na sídlisku bašty v Komárne, v zateplenom obytnom dome. Úžitková plocha bytu je 62 m2 a byt má ešte 4m2 loggiu. Nachádza sa na 4. poschodí v schodišti so  slušnými susedmi. Rekonštrukcia bytu prebehla v dvoch etapách, pričom dokončená bola v roku 2017. Majitelia bytu použili pri rekonštrukcii najmä prírodné materiály. Dvere sú bezpečnostné. Okná sú plastové so žalúziami. Podlahu pokrýva keramická dlažba a drevené parkety. Zárubne a dvere sú z ušlachtilého dreva. Steny sú obložené pravým kameňom a dreveným obkladom v obývačke, ktorú za televízorom zdobí podsvietená mramorová platňa zo Zlatého Ónyxu. Strop obývačky má podhľad z Barrisolu. V spálni sú pozdĺž stropu namontované bodové svetlá v drevených trámoch ako aj v predsieni v spojnici stien a stropu. V malej izbe sú sádrokartónové podhľady. Tu na stene sa nachádza aj štýlové ručne skladané zrkadlo. V kuchyni je na mieru vyrobená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi zn. BEKO /chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, umývačka riadu a pračka/ a moderný digestor. Radiátory v celom bytu majú taktiež drevený obklad ako aj stupačky. Vypínače sú dotykové. Parapetné dosky sú mramorové. Ovzdušie v lete príjemne schladia aj dve klimatizácie zn.  Daikin. V predsieni je vstavaná skriňa so zrkadlovými dverami obložená kameňom. Lodžia je tiež obložená kameňom a dreveným stropom a má elektricky ovládateľné vonkajšie hliníkové žalúzie. K bytu prislúcha latková pivnica. Byt je napojený na pult centrálnej ochrany. 
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
62 m2
Úžitková plocha:
62 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
7
Výťah:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti