Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

2 izbový tehlový byt, ktorý má svoje prednosti !

Ulica: Sústružnícka
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
65 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ak patríte medzi ľudí, ktorý preferujú svoje bývanie skôr v tehlovom byte, ako bezduchom paneláku, ZBYSTRITE SVOJU POZORNOSŤ. 

Zaradili sme do ponuky tehlový byt na začiatku ulice Sústružníckej v Komárne, ktorá lokalita je považovaná za lepšiu časť II. sídliska.  Postavený bol v dobe, keď sa byty stavali ešte z poctivých materiálov a dbalo sa na viac na kvalitu ako kvantitu. 

Byt je na zvýšenom prízemí čistého schodiska a s poriadnymi susedmi. Až na detaily, ktoré v ňom boli vykonané, ako  výmeny okien za plastové, výmena niektorých radiátorov alebo výmena plynového potrubia, je pripravený na dokončenie si ho podľa vlastných predstáv. Momentálna dispozícia je klasická ako aj v iných bytoch tohto typu.  Po vojdení do bytu sa ocitneme v chodbe v tvare L, kde napravo od dverí sú kúpeľňa a WC s oknom a oproti vchodovým dverám sú dvere do kuchyne. Cez kuchyňu  sa prechádza do obývačky a následne ako posledná izba je spálňa. V mnohých tehlových bytoch ako aj tu sa dá, ľahko spraviť vstup do obývačky aj spálne priamo z chodby a tým vytvoriť dve samostatné izby.   Ohrej teplej vody je vlastný, kúrenie je centrákne. Byt má celkovú úžitkovú plochu pekných 58 m2 a navyše ku nemu patria aj dve pivničné priestory.  

Vzhľadom na jeho lokalitu a stav je cenovo dostupný, prípadne je možné, po dohode s majiteľom pri vážnom záujme, ešte znížiť cenu. Zavolajte a dohodnite si osobnú obhliadku, ak chcete byť medzi prvými a mať možnosť jednať o cene. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Celková plocha:
58 m2
Úžitková plocha:
58 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
nie
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
tehla
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti