Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom na predaj, Dunajská Streda

Ulica: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
249 000 €

Popis nehnuteľnosti

Aké by to bolo žiť v rodinnom dome, ktorý je situovaný v tichej lokalite mesta Dunajská Streda? Dostaneme sa doň prejdením cez kovanú bránku a ocitneme na na prednom dvore, ktorý má pekne upravenú predzáhradku. Len pár schodov vedie ďalej k hlavnému vchodu do domu. Hneď za ním je praktická predsieň a dvere do vstupnej haly domu, v ktorej je vyčlenaná jedáleň plynulo spojená s kuchyňou na jednej strane a schodisko vedúce k izbám a do suterénu na strane druhej.   Z haly sa taktiež dostaneme do obývačky s  kozubom a terasovými dverami ústiacími na priestrannú terasu s kamenným grilom, kde si radi posedíte so svojou rodinou, alebo priateľmi. Vedľa obývačky je zároveň komora kuchyne, ktorá má tiež dvere na terasu. 

Po výjdení schodmi ku izbám je na pravej strane veľká spálňa s oknami do dvora a so vstavanou skriňou. Oproti schodisku je kúpelňa s rohovou vaňou a WC a naľavo je druhá veľká izba s výhľadom na ulicu. Pod vyvýšenou časťou domu sa v suteréne nachádzajú miestnosti ako kotolňa, práčovňa, sklad, kumbál, kúpelňa s WC a jedna ďalšia odkladacia miestnosť s dverami do garáže. Gazáž pojme dve sebou stojace a má bránu jak z ulice, tak do dvora.  Dvor je skultivovaný, zatrávnený a oplotený. V zadnej časti je spevnená plocha zo zámockej dlažby pripravená na nadzemný bazén. 

V dome sú všetky inžinieske siete a odkanalizovaný do verejnej kanalizácie. konštrukcia domu je murovaná. Okná plastové, interierové dvere majú obložkové zárubne. Kúrenie je plynovým kotlom napojeným na ÚK a taktiež aj teplá voda je produkovaná týmto kotlom. Príjemnú klímu, hlavne v letných mesiacoch si možete zabezpečiť klimatizačnou jednotkou, ktorá je umiestanená nad kúpelňovými dverami a preto vzduch z nej prúdi do viacerých miestností. 

Dom je možné kúpiť aj so zariadením na fotografiách, ktoré je GRÁTIS, preto stačí si úplne doniesť len osobné veci a z tohto domu si vytvoriť svoj nový domov. Zavolajte a prídite "presvedčiť" svoje oči, uši, aby ste zistili, aký pocit z neho budete mať. 

Zhrnutie: 


- predsieň, hala, jedáleň
- 3 obytné izby, v obývačke kozub
- kúpeľňa s rohovou vaňou a WC
- kuchyňa
- komora
- terasa s grilom
- všetky inžinierske siete
- dobrí susedia, výborná lokalita
- ihneď voľný k nasťahovaniu
- zariadenie Grátis 
- dobré parkovanie hneď pred domom, 
- garáž pre 2 vozidlá 
- pivnica
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
166 m2
Úžitková plocha:
130 m2
Plocha pozemku:
460 m2
Zastavaná plocha:
132 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Kanalizácia:
áno
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Pivnica:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti