Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3 izbový byt s nádherným výhľadom na mesto, Komárno

Ulica: Hviezdoslavova
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Možno pri hľadaní svojho bývania, uvažujete nad tým, aby Váš byt, v ktorom chcete naplniť svoj sen o novom bývaní, mal niečo, čo iné byty nemajú. Byt ktorý sme zaradili do našej ponuky spĺňa tieto predstavy, pretože je kvalitne zrekonštruovaný, má vlastný ohrev teplej vody, nádherný výhľad na mesto a mnoho iného. 

Je na 8. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom a jeho úžitková plocha  je 67 m2. Pozostáva z predsiene,  obývačky,  kuchyne s jedálňou,  kúpeľne s WC, chodby medzi izbami, z dvoch samostaných zadných izieb a veľkej loggie. Nedávnou rekonštrukciou, ktorá v byte  prebehla, bola zväčšená kuchyňa, čím vznikol priestor pre rohovú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi a kuchynský stôl pre viacčlennú rodinu.  Priestranná obývačka s  loggiou má sadrokartónovú dekoráciu s bodovým a náladovým LED osvetlením. Z obývačky vedú dvere do menšej chodby, ktorá spája všetky tri izby a kúpeľňu a zároveň oddeluje dennú a nočnú časť bytu.  Pod oknami spálne je loggia, na ktorú sa dostaneme z obývačky. Vedľa spálne je detská izba a oproti spálne zväčšená kúpeľňa s oknom. Bol v nej osadený presklený sprchovací kút a jej súčasťou je WC. V záchode je namontovaný el. bojler na teplú vodu, ktorý znižuje mesačné režijné náklady a preto predstavujú celkovo len 190 eur mesačne.

Okná a dvere na loggiu sú plastové, interierové dvere majú obložkové zárubne, na podlahe je keramická dlažba a plávajúce parkety. Vymené sú všetky inžinierske siete, osobitne elektrické vedenie zapojené na spotrebiče s veľkým príkonom a vchodové dvere, ktoré sú bezpečnostné. V predsieni a v detskej izbe je vstavaná skriňa. Klimatizácia je v obývačke, odkiaľ vychladený vzduch prúdi do všetkých izieb rovnomerne. Externá časť klimatizácie je namontovaná hore na streche, ktorá bola pred tromi rokmi odizolovaná. K bytu prislúcha  murovaná pivnica, približne 4 m2 veľká. Loggia má novú elektrickú screenovú roletu na diaľkové ovládanie, vďaka ktorej je zabezpečené tienenie v izbách. Správu vykonáva SBD Komárno. Všetky stavebné práce - ako vybúranie nosnej steny a posunutie priečky, boli vykonané na základe projektu autorizovaným statikom a schálené stavebným a kolaudačným rozhodnutím.  

Byt pôsobí veľmi harmonicky, vyžaruje pokoj a dobrú energiu, je v ňom ticho a nádherný výhľad. Zaujíma Vás, ako by sa Vám bývalo v tomto byte ? Zavolajte a prídite si ho pozrieť. 

Zhrnutie:

- 3 izbový byt
- úžitková plocha 67 m2
- stavebné práce s úradným povolením
- el. bojler
-  klimatizácia
-  kompletná rekonštrukcia
-  murovaná pivnica
- nádherný výhľad


Az ingatlan leírása:

Talán amikor otthonát keresi, arra gondol, hogy az Ön lakásában, amelyben álmai otthonát szeretné megvalósítani, van valami különleges ami más lakásokból hiányzik. A kínálatunkban szereplő lakás megfelel ezeknek az elvárásoknak, mert igényesen felújított, saját vízmelegítővel, csodálatos kilátással és még sok minden mással rendelkezik.

Hőszigetelt, liftes társasház 8. emeletén található, hasznos alapterülete 67 m2. Található benne egy előszoba, egy nappali, egy konyha étkezővel, egy fürdőszoba WC-vel, egy folyosó a szobák között, két független hátsó szoba és egy nagy loggia. A lakásban a közelmúltban történt felújítás eredménye egy kibővített konyha lett, így helyet kapott egy sarok konyhabútor beépített gépekkel és egy konyhaasztal egy nagy család számára. A tágas nappali egy loggiával, gipszkarton díszítéssel és hangulat LED világítással van felszerelve. A nappaliból egy ajtó vezet egy kisebb folyosóra, mely mindhárom szobát és a fürdőszobát összeköti, egyben elválasztja a lakás nappali és éjszakai részét. A hálószoba ablakai alatt loggia található, mely a nappaliból közelíthető meg. A hálószoba mellett található egy gyerekszoba. Hálószobával szemben pedig egy kibővített fürdőszoba helyezkedik el. Üveg kivitelezésű zuhanykabinnal van felszerelve és egy WC is hozzátartozik. A WC-ben el. vízmelegítő berendezés található, ami csökkenti a havi rezsiköltséget, ezáltal mindössze 190 eurót tesz ki havonta.

A lakás összes nyílászárói műanyagok, a beltéri ajtók homlokzati keretesek, a padló kerámia járólappal és úszó parkettával felújított. Minden mérnöki hálózat ki lett cserélve, különös tekintettel a nagy teljesítményű elektromos készülékekhez. A lakás biztonsági bejárati ajtóval rendelkezik. Az előszobában és a gyerekszobában beépített gardrób található. A légkondicionáló berendezés beltéri egysége a lakás központjában van elhelyezve, ezáltal a lehűtött levegő egyenletesen áramlik minden helyiségbe. A kültéri egység viszont a társasház felújított és egyben leszigetelt tető részére van kihelyezve. A lakáshoz tartozik egy kb 4 m2 alapterületű falazott pince. A loggia új elektromos távezérlésű screen redőnnyel rendelkezik. A társasház kezeléséről az SBD Komárno gondoskodik. Valamennyi építési munka, így a tartó fal bontása és a válaszfalak elmozdítása - kidolgozott projekt alapján, erre felhatalmazott építőmérnök által és egyben építési és engedélyezési határozattal jóváhagyva történt. A lakás nagyon harmonikus, békét és jó energiát sugároz, csendes, csodálatos kilátással rendelkezik. Érdekelné, hogyan élne ebben a lakásban? Hívjon és nézze meg.

 

Összegzés:

- 3 szobás lakás - alapterülete 67 m2

- hatósági engedéllyel végzett építési munkák

- el. vízmelegítő

- légkondicionáló

- teljes rekonstrukció

- falazott pince

- csodálatos kilátás

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
67 m2
Úžitková plocha:
67 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
8
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
verejné
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti