Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Poschodový rodinný dom v tichej uličke, Rubáň

Ulica: Rubáň
Obec: Rúbaň
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Túžite bývať v pokojnom prostredí a chceli by ste mať dostatok  priestoru pod jednou strechou? To všetko a možno aj viac Vám môže splniť rodinný dom v tichej uličke v obci Rubáň. Navyše ku nemu prislúcha pozemok  s rozlohou 1700 m2.  Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí z predsiene, spálne, obývačky, oproti ktorej  je WC a schodisko na I. poschodie, kuchyne s komorou a dverami na terasu. Na poschodí sú tri izby a to samostatná spálňa a otvorená obývačka s horným balkónom a plynulým prechodom do ďalšej izby. Balkón sa nachádza aj na priečelí domu. Oproti spálni je veľká kúpeľna. V dome sú všetky inžinierske siete a odkanalizovaný je do žumpy. Strecha domu bola  zrekonštruovaná. Kúrenie je zabezpečené dvomi kotlami. Jedným na plyn a dá sa kúriť aj druhým kotlom, ktorý je na pevné palivo. Oba sa nachádzajú v pivnici. Teplá voda je z elektrického bojlera.

Obec Rubáň s vlastným kaštieľom je už na prvý pohľad dobrá voľba pre pokojné bývanie v tichom a prírodou obklopenom prostredí. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
223 m2
Úžitková plocha:
223 m2
Plocha pozemku:
1703 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
áno
Energetický certifikát:
nie
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

Počas siedmich rokov, ktoré sprostredkúvam predaj a prenájom nehnuteľností, som popri zabezpečovaniu potrieb zákazníkov, dosiahol odborné maximum, ktoré je na Slovensku možné dosiahnuť.  Nadobudol som  vlastnú sprostredkovateľskú licenciu a kariérny titul RSc., aby som svoju službu mohol vykonávať ešte kvalitnejšie.

Záleží mi najmä na spokojnosti mojich klientov. Považujem sa za poradcu a sprievodcu procesom predaja a kúpy s dôrazom na bezpečnosť. Som členom Realitnej únie a pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii.

Presvedčte sa sami, čo môžem pre Vás urobiť, nakoľko sa hovorí, že:  "Slová sú slová a skutky sú PRAVDA."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti