Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Zvažujete bývať v rodinnom dome a jedna z možností by mohla byť aj za hranicamni Slovenska? Tak potom upriamte pozornosť na rodinný dom v meste Salgótarján v Maďarsku. 

Tento rodinný dom je postavený na miernom kopci v tichej štvrti obklopenej prírodou. Terajší majitelia v ňom pred dvomi rokmi spravili rozsiahlu rekonštrukciu, avšak väčšinou dní v roku sa zdržiavajú mimo domova, preto sa dom rozhodli ponúknuť na predaj. 
V rámci obnovy sa vymenila strešná krytina, prerobilo sa kúrenie, ktoré je na plynový kotol a sú nové radiátory, zmodernizovalo sa aj elektrické vedenie, plastové okná, interieropvé a vchodové dvere, podlahy, linka a celá vodovodná sieť. 
Dispozične pozostáva z troch podlaží, pričom prízemie domu samostatná hosťovská izba s kozumom, garáž s bránou zn. Hörmann na diaľkové ovládanie a pivničné miestnosti. 
Stredná časť domu pozostáva z hlavného vchodu, pri ktorom je terasa, chodby, ktorá vedie do izby s kuchyňou a komorou. Pri schodisku je priestranná spálňa a z druhej strany schodiska je kúpeľňa sao sprchovacím kútom a WC. Z obývačky a spálne sú dvere na spojený balkón s rozlohou vyše 10 m2. 
Na poschodí sú 4 samostatné izby, chodba, kúpeľňa a WC. Pôvodne tu bola aj kuchyňa, preto je možné z tohto domu spraviť aj dve samostatné bytové jednodky. 
Parkovanie je možné  pred domom, vo dvore aj v garáži. Susedia sú príjemný. Záhrada je kaskádovitá, využiteľná na oddych aj pestovanie. 

Pozrite si 3D obhliakdu a zavolajte si kvôli osobnej obhliadke, ak sa rozhodnete, alebo aj hneď. 
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
260 m2
Typ zeme:
svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
260 m2
Zastavaná plocha:
130 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
tehla
Celková plocha:
1000 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti