Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Chata oproti lyžiarskemu stredisku Látky - Prašivá, na predaj

Ulica: Prašivá
Obec: Látky
Okres: Detva
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
85 000 €

Popis nehnuteľnosti

Chata, ktorú sme zaradili do našej ponuky, Vám hneď po príchode ku nej pohľadí Vaše zmysly.  Situovaná je v chatárskej oblasti na svahu kopca pod lesom oproti lyžiarskemu stredisku, ktorého zjazdovku je vidieť v diaľke. Pozemok pod chatou má rozlohu 260 m2. Úžitková plocha chaty je 2 x 26,5 m2 plus 16 m2 kôlňa. Dispozične pozostáva z predsiene, pri ktorej je kúpeľňa s WC a dvere do izby, ktorá je spojená s kuchynským kútom.  V podkroví sa nachádzajú dve miestnosti, jedna z nich je chodba, ktorá má oproti schodom úložný priestor a druhá je veľká izba, kde sa pohodlne zmestí aj šesť lôžok. Izba má spomenutú drevenú loggiu s nádherným výhľadom. 

Chata je murovaná s plechovou strechou a je zateplená. Kúrenie je zabezpečené kachlami, napojenými na radiátory a elektrickými konvektormi. Voda do nej prúdi z rezervoáru a odkanalizovaná je do žumpy. Okná sú plastové s drevenými okenicami. Pred vchodovými dverami je terasa. Vedľa chaty je šopa, v ktorej je zároveň uskladnené aj palivové drevo a medzi svahom a chatov je pozdĺž steny ďalší úložný, zamykateľný priestor. 

Rekonštruovaná bola pred dvoma rokmi, kedy bola zrenovovaná elektrina a nanovo urobené vedenie ku sporáku a ku každému elektrickému konvektoru vrátane ističov. Namalovaná bola aj strecha. Pred chatou je altánok. Okolie chaty je upravené vysadenými drevinami, kvetmi a skalkou.

Pobyt v nej je úplným balzamom na dušu vďaka výhľadu na okolitú prírodu, tichu, ktoré tam panuje, alebo uchu lahodiacemu štebotu vtákov a  sviežeho vzduchu, ktorý cítiť hneď po vystúpení z auta. Okrem samotného oddychu na chate, sa možete venovať prechádzkam po lese, cykloturistike a lyžovaniu aj v lete, najmä však v zime. 

Ak táto chata je podľa vašich predstáv, zavolajte a dohodnite si stretnutie. 

https://www.zerrenpachlatky.sk/sk/lyziarske-stredisko-prasiva-latky

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Úžitková plocha:
86 m2
Plocha pozemku:
260 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
3 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Terasa plocha:
5 m2
Vykurovanie:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti