Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Administratívna budova s opravárenskou dieľňou a rodinným domom, Komárno

Ulica: Nová Stráž
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory
590 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám  administratívnu budovu spolu s opravárenskou dielňou pre nákladné vozidlá a rodinným domom na jednom pozemku s rozlohou 1112 m2. Ide o objekt postavený z tehál a zateplený čiernym polystyrénom v energetickej triede B.  

Vchod do administratívnej budovy a dieľne je priamo z prednej časti objektu.  Administratívna budova má v dolnej časti kanceláriu, za ktorou je kuchyňa a WC. Na poschodí sa nachádzajú dve priestranné miestnosti, ktoré sú momentálne využívané na bývanie a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.  Vykurovanie môže byť kombinované v kancelárii je kozub, odkiaľ sú vyvedené prieduchy aj na poschodie. Okná sú plastové. Úžitková plocha budovy je130 m2. 
Do dieľne, obytnej časti a na dvor vedie z administratívnej budovy spoločná chodba. 

Dielňa má úžitkovú plochu 370 m2. Je prispôsobená na opravu nákladných aj osobných automobilov. Je plne vybavená. Nachádza sa tu vzduchotechnika, kúrenie, odsávanie spalín motorov. Zdvižné vozíky, náhradné diely, miestnosť PHM, denná miestnosť pre zamestnancov, sprcha, záchody, dve obytné miestnosti pre vodičov a všetko potrebné pre riadne fungovanie prepravnej spoločnosti. 

Na dvore sa nachádza betónová dlažba a parkovacie miesta pre nákladné a osobné vozidlá. Samostatná studňa a ovocné stromy. Brána do dvora je automatická na diaľkové ovládanie. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom a dvojzónovým poplašným zariadením.

Rodinný dom sa nachádza v zadnej časti objektu s prístupom od zadnej cesty. Úžitková plocha je 2 x 205 m2, spolu 410 m2. Prístup je môžný  z dvora cez dva vchody. Jeden vchod vedie do spoločnej chodby s administratívnou budovou a dielňou. Druhý priamo do predsiene so schodiskom do podkrovia. 
Prízemie rodinného domu tvorí miestnosť cca 80 m2 sektorovo oddelená kuchynská časť,  od jedálenskej časti a obývacej časti s kozubom. Pri tejto miestnosti je veľká kúpelňa s dvomi vaňami /jedna je obyčajná a druhá dvojmiestna s masážnými triskami/, sprchovacím kútom a fínskou saunou pre pre 8 až 10 osôb. Ďalšou miestnosťou v tejto časti domu je izba, momentálne zariadená ako detská izba. 
Z predsiene sa dostaneme na WC, šatníka a barovej miestnosti s biliardom a kartárskym stolom. 
V podkrovnej časti sa nachádzajú okrem kúpeľne ďalšie miestnosti, ktoré slúžia jednak ako hosťovská izba a druhá ako priestranná detská izba. Okná na dome sú hliníkové. Strecha je šindlová a odizolovaná niekoľkými vrstvami, strop je sádrokartonový. Rekonštrukcia bola pred 7 rokmi. Podlahy sú mramorové, keramické a plávajúca podlaha. Kúrenie je zabezpečené kombinovane podlahovým kúrením - vodným, pevným palivom v kozube, z ktorého vedú prieduchy do ostatných izieb a v ktorých sú ventilátory. Teplá voda je zabezpečená jednak plynovým kotlom ako aj elektrickým bojlerom. Žiarivky sú všade LED úsporné. Celý objekt je klimatizovaný.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
410 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti