Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Podnikateľský priestor na predaj, Hurbanovo

Ulica: Hurbanovo
Obec: Hurbanovo
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory
360 000 €
Možná dohoda

Popis nehnuteľnosti

Ako by sa Vám hodil na podnikanie podnikateľský objekt situovaný medzi Komárnom a Novými Zámkami ?  Toho času je tu prevádzkovaný zabehnutý Autoservis, ktorý je možné prevziať so všetkými povoleniami, zamestnancami, technikou a zákazníkmi, nakoľko sa predáva z osobných dovôdov avšak ak to nie je práve oblasť, ktorá Vás zaujíma a sú pre Vás zaujímavé iba priestory v ktorých sa nachádza, môžete ich využiť presne na to, čo potrebujete. 

Pozemok, na ktorom je objekt postavený má rozlohu 1010 m2 pričom zastavaná plocha je 684 m2. Dostupnosť z hlavného cestného ťahu je vynikajúca, nakoľko sa nachádza len 50 m od neho. Areál je oplotený a zabezpečený posuvnou železnou bránou, za ktorou je odstavná betonová plocha. Na priečelí budovy má štyri elektricky ovládané brány, z toho dve pre úžitkové vozidlá a dve pre osobné vozidlá.  Okrem nich do objektu vedú dvere priamo na recepciu autoservisu.

Predná časť, ktorá teraz slúži na opravu  má rozlohu 190,66 m2 a zadná, terajšia lakovňa má rozlohu 156,15 m2. Ďalšie miestnosti sú miestnosť pre pneuservis, 3x skladové priestory, 2x kancelária, pokladňa, recepcia, čakáreň pre zákazníkov s barom, kotoľna, 2x toaleta, 3x sprcha a šatňa s kuchynkou. 

Na strope v opravárenskej časti sa  okrem LED elektrického osvetlenia nachádza svetlík, ktorý zabezpečuje počas dňa dostatok svetla a šetrí náklady na svietenie. Podlaha v dielni a lakovni je liata a okná na budove sú plastové.  Kúrenie je plynové riadené dvoma kotlami (stačí používať len jeden). Kúrenie je kombinované radiátormi a podlahovým kúrením. Na urýchlené vykúrenie dieľne slúžia 2 vzduchové fukáre. Objekt je napojený na verejný rozvod plynovodu, vodovod, kanalizáciu, elektrinu a internet. Zabezpečený je alarmom.

Ak Vás ponuka zaujala a potrebovali by ste detailnejšie informácie, zavolajte na číslo 0948 373 050 alebo napíšte a dohodnite si osobnú obhliadku. 
 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
1010 m2
Úžitková plocha:
684 m2
Počet podlaží:
1

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

 Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobím viac ako 7 rokov. 

Sprostredkúvam predaj, prenájom  nehnuteľností,  vyhotovujem ocenenia trhovej hodnoty nehnuteľností pre dedičské konania alebo súdy a zaoberám sa aj výkupom  nehnuteľností.

Medzi moje priority patrí schopnosť zamerať sa dosiahnutie želaného výsledku a spokojnosť oboch strán. 

Považujem sa sprievodcu predajom a prenájmom nehnuteľností hľadajúceho najvhodnejšie riešenia.

Pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti